Chubb benoemt Maarten Westerhof tot Senior Underwriter Entertainment

Chubb heeft Maarten Westerhof benoemd tot Senior Underwriter Entertainment Benelux. Deze benoeming is onderdeel van Chubb’s uitbreiding in de Benelux, om aan de groeiende vraag – juist ook naar ‘specialty’ verzekeringen zoals film- en evenementverzekeringen – tegemoet te komen.

Maarten Westerhof (64) zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de relaties met makelaars en klanten en productontwikkeling. Hij zal rapporteren aan Barry Schütte, Manager Industry Practices en Pro ICT Benelux. Maarten heeft ruim 35 jaar ervaring met entertainmentverzekeringen, als acceptant en als schadebehandelaar. Sinds 1980 was hij werkzaam als Intern Accountmanager Transport en Evenementen bij Nationale-Nederlanden.

Chubb Entertainment Industry Practice
Chubb biedt al ruim drie decennia verzekeringen voor de entertainmentbusiness aan, van verzekeringen voor film-, TV- en videoproducties, tot evenementenverzekeringen.“Er is bijzonder veel vraag naar entertainmentverzekeringen: de evenementensectoren in Nederland en België zijn sterk en ook met de audiovisuele industrie gaat het goed, mede dankzij de opkomst van streamingdiensten en stimuleringsmaatregelen vanuit de overheid,” aldus Ron Verhulsdonck, Country President Benelux. “Maarten is een van de meest gerespecteerde experts op het gebied van entertainmentverzekeringen in de Benelux. Ik ben dan ook blij dat we hem hebben kunnen toevoegen aan ons team en kijk er naar uit om samen met hem onze positie in deze markt verder uit te bouwen.”