Chubb benoemt Jeroen den Tex tot Segment Leader Major Accounts Benelux

Bij Chubb is Jeroen den Tex deze maand aan de slag gegaan als Major Accounts Segment Leader Benelux. Hij volgt Peter Graswinckel op, die recent is benoemd tot Segment Leader Major Accounts Continental Europe bij Chubb.

Jeroen heeft ruim twintig jaar ervaring in de financiële sector. Hij werkte onder andere gedurende acht jaar in verschillende directie- en managementfuncties bij  Nationale-Nederlanden/ ING en en daara ruim vijf jaar bij Aon als Managing Director Aon Inpoint EMEA. De afgelopen twee jaar was hij werkzaam bij RSA als Commercial Director Europe.

Jeroen zal verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en uitbreiden van de relaties met grote, internationale klanten en makelaars in de Benelux en erop toezien dat internationaal opererende klanten blijven profiteren van oplossingen die zijn toegesneden op hun specifieke uitdagingen. Jeroen zal rapporteren aan Ron Verhulsdonck, Country President Benelux.

Ron Verhulsdonck: “De complexe risicovraagstukken waar multinationals mee te maken hebben, vragen om specifieke kennis, goede underwriting en maatwerkoplossingen. Ik ben dan ook bijzonder blij met de komst van Jeroen: hij is klantgericht en staat bekend om zijn expertise op het gebied van grensoverschrijdende verzekeringsoplossingen. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken en onze propositie voor multinationale bedrijven in de Benelux verder te ontwikkelen.”