Chubb benoemt Jeroen den Tex tot Country President voor de Benelux; Ron Verhulsdocnk verlaat het bedrijf na 22 jaar

Chubb benoemt met onmiddellijke ingang Jeroen den Tex tot Country President voor de Benelux. In zijn nieuwe functie zal Den Tex verantwoordelijk zijn voor Chubb’s activiteiten in de Benelux voor de businesslines Property and Casualty, Accident and Health en consumerlines. Hij volgt Ron Verhulsdonck op, die heeft besloten het bedrijf na 22 jaar te verlaten..

Jeroen is sinds augustus 2019 werkzaam bij Chubb, aanvankelijk als Segment Leader Major Accounts Benelux, vervolgens als Head of Distribution en de afgelopen zeven maanden als Chief Operating Officer.  Daarvoor werkte hij bijna twee jaar als Commercieel Directeur  bij RSA, ruim vijf jaar als Managing Director Aon Inpoint EMEA en daarvoor 8,5 jaar als Managing Director bij NN en ING Adcies, Advoes en ING Advies. Bij laatstgenoemd bedrijf vervulde hij ruim 4,5 jaar andere managementfuncties en daarvoor  nog eens ruim 5,5 jaar verschillende managementfuncties  bij Nationale-Nederlanden. Hij heeft  een Master in Nederlands Burgerlijk Recht van de Universiteit Leiden. 

Onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder gaat de benoeming met onmiddellijke ingang in. Den Tex, die gevestigd blijft in Rotterdam, rapporteert aan Paul Woodgate, Regional Executive Officer voor Chubb in Noord-Europa. Paul Woodgate, Regional Executive Officer voor Chubb in Noord-Europa, zei:  “Ik ben verheugd om Jeroen te verwelkomen in deze belangrijke rol. De Benelux is een belangrijke markt voor Chubb waar we kansen zien voor verdere groei. Jeroen brengt meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening met zich mee, evenals een gedegen kennis van Chubb. Hij wordt zowel binnen Chubb als in de bredere sector gerespecteerd om zijn expertise en ik kijk ernaar uit om met Jeroen samen te werken en om de groei in de Benelux voort te zetten.Ik wil ook Ron bedanken voor zijn toewijding en harde werk om de business op een zinvolle manier te laten groeien gedurende de afgelopen 22 jaar als Country President voor de Benelux.”

Ron verhulsdonck