Chief Brokerage Officer Ton Stalenhoef geeft 1 april stokje door aan Bastiaan Krol

Bij Meijers neemt per april a.s. Bastiaan Krol de functie van Chief Brokerage Officer over van Ton Stalenhoef. Dat heeft de makelaar vandaag bekend gemaakt.

In 2022 is Ton Stalenhoef 20 jaar als partner aan Meijers verbonden, waarvan 17 jaar als lid van de directie. In de komende jaren wil hij graag zijn ruime ervaring en vakkennis inzetten om zich te concentreren op zijn favoriete werkzaamheden. De bediening van grote klanten, het oplossen van complexe schades, de opleiding van jongere en oudere talenten en de ontwikkeling van focusproposities. Bovendien wil hij de nieuwe generatie Meijers mensen gelegenheid bieden om het bedrijf mede te besturen.

De toekomstvisie van Ton Stalenhoef is weloverwogen tot stand gekomen. Ton: “De afgelopen fase van mijn carrière heb ik goed nagedacht over mijn toekomstige rol. Ik kies er heel bewust voor om de dagelijkse verantwoordelijkheid door te geven aan mijn opvolger, die ik vol overtuiging mede heb geselecteerd, geworven en ingewerkt. Ik ben en blijf een makelaar in hart en nieren. Voor de inkoop van een complexe zaak of een grote schade kan je mij ‘s nachts wakker maken. Bovendien is het vertrouwen van Meijers in Bastiaan het afgelopen jaar alleen maar toegenomen. Hij is de juiste man voor de job.”

Ook Daniel de Swaan, CEO, ondersteunt deze stap van harte. “Allereerst wil ik Ton bedanken voor zijn enorme inzet en belangrijke bijdrage aan het succes van ons bedrijf. Het generatiedenken zit verankerd in onze organisatie. Deze stap van mijn zeer gewaardeerde collega siert hém en toont de kracht van ons familiebedrijf. Op deze manier zijn we in staat om de kennis, ervaring en culturele bagage te combineren met innovatie en ambitie. De benoeming van Bastiaan Krol markeert weer een nieuw hoofdstuk in ons ondernemerschap.”

Bastiaan over zijn nieuwe rol als Chief Brokerage Officer. “De overstap naar Meijers, nu een jaar geleden, past mij als een handschoen. De wil om te winnen, het enthousiasme en de gedrevenheid zijn voelbaar in het bedrijf. Ik geef met veel plezier leiding aan een sterk management team en Ton blijft met net zoveel energie betrokken in het bedrijf. Ik ben meer dan verheugd om per 1 april te beginnen aan mijn nieuwe functie en verder te bouwen aan onze positie in de zakelijke verzekeringsmarkt.”