CFD-voorzitter Edwin Heerdink: Op zoek naar nieuwe kansen voor de leden

Met CFD zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen voor de leden. Kansen om te groeien en te verbeteren waar nodig, waarmee we onze leden nog beter van dienst kunnen zijn.

Kansen ook waarmee we het werk gemakkelijker en succesvoller kunnen maken en tegelijkertijd kostenreductie nastreven. Recentelijk zijn daardoor weer een aantal concepten geïntroduceerd en is er een digitale ledenkaart aan de CFD-website toegevoegd. 

Door onze leden digitaal in kaart te brengen, kunnen oriënterende consumenten snel de weg vinden naar een CFD-adviseur die daarmee nieuwe omzet kan genereren. Daarnaast kunnen leden zo eenvoudig onderling contact leggen. Zo zijn de leden niet alleen verbonden met CFD, maar ook met elkaar en versterken we zo het verenigingsgevoel en de doelen die we nastreven.

CFD is gebouwd op de kracht van haar leden en het is onze missie om een gezonde en levensvatbare intermediaire bedrijfstak te behouden en verder uit te bouwen. Door samen te werken kunnen we onze stem op vele terreinen doen gelden en zo de ledenbelangen proactief behartigen. Het belangrijkste voordeel van het lidmaatschap is dat we samen sterker zijn. Door onze leden samen te brengen, ontstaat er een netwerk van mensen met dezelfde interesses en doelen. Hierdoor kunnen we elkaar helpen en ondersteunen en samen nog grotere doelen bereiken.

Het lidmaatschap is hiermee dan ook veel breder dan de individuele voordelen bij activiteiten en op producten. Door samen te werken en naar elkaar te luisteren, krijgen we energie en kracht om veranderingen om te zetten in kansen.
Daarom staat er bewust onder het CFD-logo geschreven ‘Samen alles voor elkaar!’ Want samenwerken is de sleutel tot succes om de gestelde doelen te behalen.

Met collegiale groet,
Edwin Herdink