CFD verlengt het BAV-collectief éénmalig

Vorig jaar heeft de Commissie Financiële Dienstverlening naar eigen zeggen ‘de markt voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen opengebroken met een compleet nieuw, innovatief en goedkoper product voor alle financieel dienstverleners’. Vanaf vandaag start CFD met een nieuwe campagne voor die intermediairs die nog geen gebruik hebben gemaakt van dit unieke aanbod. En wordt het product verder uitgebreid met een aantal unieke nieuwe diensten.

Vorig jaar is CFD in samenwerking met SiriusPro (onderdeel van LNI en JNPG) gestart met het aanbieden van een BAV die volgens de VFD ‘gerust baanbrekend’ genoemd mag worden.
 

 • Gegarandeerd 15% korting op de huidige netto BAV-premie*
 • Betaling per maand mogelijk zonder opslag.
 • Gratis basisdekking bij cyber- en privacyincidenten (waarde € 500,-/jaar losse polis)
 • Sterk verbeterde voorwaarden t.o.v. traditionele polissen.
 • Inlooprisico volledig meeverzekerd.
 • Maatwerk altijd mogelijk.
 • Korte lijnen, onvergelijkbare klantondersteuning, deskundigheid en eigen juristen.
 • Zeer eenvoudig overstappen.

* Geldt niet voor bestaande relatiesHet aanbod voor 2020

Na het succes van vorig jaar, waarbij CFD in totaal een premiebesparing heeft gerealiseerd van ca. € 200.000 per jaar voor haar leden, heeft CFD in overleg met SiriusPro bereikt dat dit unieke aanbod nog één jaar mag worden herhaald.

Vanaf vandaag start een landelijke promotiecampagne om opnieuw financieel dienstverleners te laten profiteren van dit unieke aanbod. Het aanbod van 2019 wordt integraal herhaald voor alle financieel dienstverleners die nog niet hun BAV bij SiriusPro hebben ondergebracht. En dit jaar voegt CFD daar nog enkele unieke diensten aan toe.
 

 • De belastingaangiftes voor particulieren vallen standaard onder de dekking evenals het opstellen van en het adviseren over de draagplichtovereenkomst.
   
 • Wie gebruik maakt van het CFD-BAV collectief krijgt ook per direct en gratis toegang tot het nieuwe exclusieve BAV-Collectief voor VastgoeddeskundigenHiermee kunnen CFD-leden Vastgoeddeskundigen, waaronder Makelaars en Taxateurs OZ in Nederland, een  gegarandeerde korting van 15% bieden op de netto premie van hun lopende BAV-polis.
   
 • Op deze door CFD-leden bemiddelde polissen ontvangen zij een doorlopende provisie van 15%. Daarmee bereikt CFD weer een historische doorbraak! Normaal ontvangen financieel dienstverleners namelijk geen provisie over BAV-polissen voor Vastgoeddeskundigen.
   
 • Toegang tot dit unieke akkoord geldt uiteraard ook voor alle reeds bestaande CFD-BAV leden. Via deze link is verdere informatie over dit aanbod beschikbaar.
   
 • Ook nieuw dit jaar is dat intermediairs die zich dit jaar nog aanmelden als CFD-lid en gebruik maken van het CFD-BAV aanbod, de eerste drie maanden lidmaatschap bij CFD gratis krijgen!

Wie gebruik wil maken van de goedkoopste, meest uitgebreide en meest flexibele beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel dienstverleners in ons land moet zich uiterlijk vóór 31 oktober 2020 aanmelden. De nieuwe BAV gaat dan in op 1 januari 2021.
Het CFD-lidmaatschap kost € 25,00 per maand. Op de landingspagina met alle informatie over de CFD-BAV zijn dit jaar ook ervaringen te lezen van collega’s die reeds gebruik maken van de CFD-BAV