CFD organiseert Bowling Trofee 2018 voor het onafhankelijk intermediair

r

De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) organiseert voor het eerst dit jaar de ‘CFD Bowling Trofee’ voor het onafhankelijk intermediair. CFD wil hier een jaarlijks terugkerend social event van maken met honderden deelnemers en een grote finale.

CFD-voorzitter Edwin Herdink over dit nieuwste CFD-initiatief. “Wij zochten al langer naar een social event dat geschikt is voor alle leeftijden en de potentie heeft om uit te groeien tot een jaarlijks terugkerend event. De laatste jaren hebben voor onze branche vooral in het teken gestaan van meer verplichtingen, hogere verwachtingen en superefficiency. Dat vraagt veel van het intermediair en wij willen als betrokken brancheorganisatie daar graag een moment van gezelligheid en ontspanning tegenover zetten”

Grootste bowlingbanen van Nederland
Voor deze eerste editie heeft CFD bij de twee grootste bowlingbanen in Nederland maar liefst 40 banen gereserveerd voor twee nationale voorrondes. De voorrondes worden op 12 en 19 juni gehouden in respectievelijk Almere en Eindhoven. Dit jaar kunnen maximaal 240 deelnemers zich inschrijven voor de CFD Bowling Trofee 2018.

De finale vindt plaats op 25 september 2018 in Eindhoven (grootste bowlingbaan van Nederland) en kent 40 deelnemers. De beste 10 uit elke voorronde plaatsen zich direct voor de finale, de overige 20 finaleplekken zijn gereserveerd voor de deelnemers met de hoogste scores. In de voorrondes en op de finaledag worden op één middag steeds twee ‘games’ gespeeld en het totaal van die games bepaalt de score.Afhankelijk van leeftijd en ervaring gelden ook zogenaamde compensatiepunten, die nog van invloed zijn op de totaalscore. Iedereen maakt dus evenveel kans.

Banden aanhalen met aanbieders
Deelname aan de CFD Bowling Trofee staat ook open voor medewerkers van intermediairvriendelijke aanbieders. Die plaatsen zijn echter wel beperkt, maximaal 20% van alle deelnemers mogen niet-intermedair zijn.Edwin Herdink: “We willen met dit event ook de banden aanhalen met intermediairvriendelijke aanbieders. Samen moeten we een gezond tegenwicht bieden aan het woekerende execution only aanbod en op deze wijze kunnen we contacten intensiveren en van daaruit verder samenwerken”
De deelnamekosten aan de CFD Bowling Trofee zijn € 22,50 per persoon (zowel voorrondes als finale), waarbij dan ook voor het inwendige wordt gezorgd.CFD zoekt ook sponsors voor het event. Doel daarvan is om de finaledag in Eindhoven (inclusief finalistendiner) geheel te kunnen sponsoren en een deel van de organisatiekosten te kunnen dekken.Omdat de CFD Bowling Trofee een jaarlijks terugkerend evenement wordt, is ook een speciale website gemaakt (www.cfdbt.nl). Hier kunnen deelnemers zich aanmelden en alle verdere informatie vinden. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 mei 2018.

Foto CFD