CCN organiseert op 28 juni a.s. de eerste editie van het InsurTech Lab Nederland in Rotterdam

 

CCN, de Europese TPS Claims Service Provider, faciliteert op 28 juni a.s. de eerste editie van het Insurtech Lab in Nederland. Tijdens de conferentie zullen een aantal sprekers van businesspartners van CCN de laatste ontwikkelingen vertellen op het gebied van blockchain, fraudedetectie, digitale oplossingen voor schadeherstel en customer experience. Plaats van handeling is het gebouw van CCN Benelux aan de ’s Gravendijkwal 134 in (3015 CC) Rotterdam

De ontvangst vindt vanaf 15.00 uur plaats. Omstreeks 15.30 wordt het officiële programma geopend door Cees Werff, bestuursvoorzitter en CEO bij CCN, die de bijeenkomst kort zal introduceren. Aansluitend zijn er presentaties door Lex Orie (Openclaims) over ‘Technology increasing customer experience and decreasing costs’, Christian van Leeuwen (Friss) over ‘Ontwikkelingen op het gebied van fraudedetectie en risicobeheersing ‘, Tobias Disse (Kryha) over ‘Blockchain opportunities in insurance’ en Stephan Read (Akzo Nobel) over ‘Bodyshops and the disrupting developments in customer experience’.  

Aansluitend vindt van 18.00 tot 20.00 uur een informele afsluiting plaats met summer drinks & snacks op het dakterras van het CCN Gebouw in Rotterdam met fraai uitzicht over de Maasstad.

Voor meer informatie en aanmelden: k.birkhoff@claimscorpnetwork.com.