Caroline Pritchard bij Swiss Re Corporate Solutions benoemd tot nieuw Hoofd Distribution Management Europa, Midden-Oosten & Afrika


Swiss Re Corporate Solutions benoemt Caroline Pritchard tot Head Distribution Management Europe, Middle East & Africa, met ingang van 1 augustus a.s. Zij zal deze nieuwe verantwoordelijkheid op zich nemen naast haar huidige rol als Head Distribution Management UK. Vanuit Londen zal zij de distributiestrategie van Corporate Solutions aansturen, de relaties onderhouden met de belangrijkste businesspartners en de producten en oplossingen van het bedrijf onder de aandacht brengen bij de  verzekeringsmakelaars in de zakelijke markt.

Fred Kleiterp, CEO van Europa, Midden-Oosten & Afrika, Swiss Re Corporate Solutions, zegt in een reactie: “Ik ben erg blij dat Caroline ermee heeft ingestemd om de leiding op zich te nemen van onze Distribution Management inspanningen in EMEA. Zij is een visionair leider en samen met onze lokale teams zal zij onze relaties met makelaarspartners in de hele regio stimuleren, versterken en uitbreiden ten behoeve van onze wederzijdse klanten. Zij brengt een diepgaande kennis mee van de industrie en de marktdynamiek en heeft een succesvolle staat van dienst in het opbouwen van sterke banden met makelaarspartners.”

Caroline Pritchard  trad in maart 2020 in dienst bij Swiss Re Corporate Solutions als Head of Distribution Management UK. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke  verzekeringssector in EMEA en Noord-Amerika en heeft diverse leidinggevende functies bekleed bij makelaars en zakelijke verzekeraars. Zij heeft een Bachelor of Arts-graad in geschiedenis van de Universiteit van Warwick.