Bruce Carnegie-Brown herbenoemd als voorzitter Lloyd’s

Lloyd’s heeft de herbenoeming aangekondigd van Bruce Carnegie-Brown voor een derde termijn als voorzitter van Lloyd’s, die ingaat in juni 2022 en loopt tot juni 2025.Sinds zijn benoeming in juni 2017 heeft Bruce de strategische richting bepaald en erop toegezien dat het bedrijf aanzienlijke vooruitgang boekt ten opzichte van de vier strategische pijlers van Lloyd’s: prestatie, digitalisering, cultuur en doel”, aldus de organisatie.

Bruce Carnegie-Brown: “Het is een voorrecht geweest om de afgelopen vijf jaar als voorzitter van Lloyd’s te fungeren, en ik ben vereerd dat ik opnieuw ben benoemd. Er blijft nog veel te doen in de hele markt en bij Corporation om voort te bouwen op de vooruitgang die we de afgelopen jaren samen hebben geboekt, en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om dat te blijven doen.”

John Neal, Lloyd’s CEO: “Ik ben zeer verheugd dat Bruce en de Raad van Lloyd’s hebben ingestemd met deze herbenoeming voor nog een termijn. Het is een welkome bevestiging van Bruce van zijn toewijding aan Lloyd’s en zal het leiderschapsteam continuïteit bieden bij het uitvoeren van de strategie van Lloyd’s. Zijn begeleiding en vasthoudendheid hebben Lloyd’s door een aantal uitdagende tijden geloodst, en we bevinden ons nu in een sterke positie om voort te bouwen op de winst die de afgelopen jaren is geboekt.”