Boomers vergeten hypotheek door te halen!

Steeds meer mensen hebben hun hypotheek afgelost. Zij denken dat ze daarmee hypotheekvrij zijn. Maar dat is niet het geval! De hypotheek staat vaak nog gewoon ingeschreven in het Kadaster. Daar komen ze dan achter als ze hun huis verkopen, of de erfgenamen komen erachter. Om de hypotheek dan te schrappen kan duur uitpakken. Prijzen variëren van 200 tot 600 euro. Voor al die mensen is er nu Royement.nl. Binnen drie weken is jouw hypotheek uit het kadaster! Ook heel praktisch als je het huis verkoopklaar gaat maken.

Het werkt enorm simpel. Doordat royement.nl alles heeft geautomatiseerd hoef je alleen je naam, adres en hypotheeknummer door te geven. Voor slechts € 79 inclusief alles ben je klaar. Royement.nl is een nieuwe voorkant voor een al bestaande dienst. In het afgelopen jaar werden duizenden klanten al geholpen. Zij kwamen via de website van DoeHetZelfNotaris.nl.

 De dienstverlening is in handen van Notariële Diensten in samenwerking met enkele notarissen.” Let op: het royement kan alleen uitgevoerd bij helemaal afgeloste hypotheken. Ook hypotheken die uit delen bestaan kunnen uitgeschreven. Bijvoorbeeld voor het afgeloste deel, of voor de starterslening. Op het doorhalen van die starterslening geeft Royement.nl een korting van € 10. Voor adviseurs en makelaars is dit een goede manier om wat extra advies te geven. Want een klant bespaart als snel meer dan honderd euro; zelfs met de huidige inflatie een fijn bedrag voor een particulier. “

Pablo van Klinken (directeur royement.nl): “We hebben het hele proces achter de schermen geautomatiseerd. De efficiency die we hebben bereikt geven we aan de klant door een extreem lage prijs.”