Bob Reichenfeld gaat bij THB Europe portefeuille treaty herverzekering verder uitbouwen

THB, de gespecialiseerde verzekerings- en herverzekeringsmakelaar, heeft deze week aangekondigd dat per 1 juli 2020 Bob Reichenfeld wordt aangesteld als directeur voor THB Europe, dat met inmiddels 12 medewerkers is gevestigd in het gebouw Parktoren aan de Van Heuven Goedhartlaan 7-13 in Amstelveen. Reichenfeld zal in die functie met name belast zijn met de verdere uitbouw van de portefeuille treaty herverzekering (herverzekeringen op portefeuilleniveau) voor verzekeraars in Europa.

Hiervoor heeft THB Europe, dat zich tot voor kort vooral bezighield met facultatieve herverzekering (herverzekering op individuele posten), vorig jaar reeds Zamira Thurmin (ex Munich Re) in dienst genomen. Reichenfeld zal als directeur rapporteren aan Ricardo Borges, algemeen directeur van THB Europe.

Reichenfeld brengt een jarenlange ervaring in de Nederlandse en Europese herverzekeringsmarkten met zich mee. Hij is afkomstig van Aon Reinsurance Solutions Nederland, waar hij 14 jaar werkzaam was als CEO. Daarvoor was hij 16 jaar werkzaam bij Delta Lloyd Groep in diverse schadeverzekerings- en levensherverzekeringsfuncties, waarvan de laatste zes jaar als directeur herverzekeringen.