Bijeenkomst LeadInSurance op 22 maart a.s. in teken van blockchain

Lead Insurance, de netwerkgroep voor 35-plussers werkzaam in de verzekeringsbranche bij onder meer verzekeraars, makelaars, insurance-managers, experts, advocaten en bedrijven, organiseert op donderdag 22 maart a.s. een bijeenkomst in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum over blockchain met als titel ‘Wat voor invloed heeft het echt op de verzekeringsmarkt’. Het officiële programma duurt van 18.15 tot 19.30 uur (inloop vanaf 17.30 uur). Aansluitend vindt er tot 21.00 uur een netwerkborrel plaats.  De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door CMS Derks Star Busmann.

In een toelichting op het onderwerp stelt LeadInsurance: “Er wordt veel gezegd over Blockchain. De wereld gaat veranderen en de verzekeringsmarkt zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar wat gebeurt er op dit moment nu echt concreet? En waar gaan we naartoe? We weten dat Blockchain meer is dan bitcoins maar wat is de rol van Big Data en Internet of Things? Tijdens een interactieve sessie zullen wij met jullie in gesprek gaan over deze vragen en ook de kansen en bedreigingen van Blockchain bespreken.”

Dat gebeurt onder de bezielende leiding van Shujohn Ahmed van Cortex, een inspirerend spreker en evangelist van Blockchain. Hij heeft een bewezen trackrecord in het toepassen van Blockchain voor bestaande problemen. Daarnaast weet hij zijn publiek op een begrijpelijke manier mee te nemen in zijn verhaal en zal daarbij niet schromen een spiegel voor te houden aan zijn publiek.