Benoeming Marlies Wilkes bij One Underwriting meest gelezen bericht in juli

De benoeming van Marlies Wilkes tot Managing Director bij One Underwriting is het meest gelezen bericht  op de website van Risk & Business in de maand juli. Het bericht  werd ruim 1.400 keer bekeken. Op korte afstand volgen de overstap van Marc Bosma van MS Amlin naar Marsh en de aanstelling van Leonique van Houwelingen  tot CEO bij Aon met beiden meer dan 1.300 views.  De samenvatting van het magazine-artikel met Sebastiaan Lambalk over de entree van QBE op de Nederlandse markt volgt kort daarna op plek, gevolgd door de benoeming van Rogier Seinstra tot Head of Corporate Insurance bij Rabobank.

De Top-10 wordt gecompleteerd door overname van de Leons Group door de Ardonagh Europe, het in memoriam van Ivo Valkenburg,  de versterking van het personeelskorps van WTW Corporate Risk & Broking met Remco Voogd, Jelle Krijgsman en Guido van der Vliet, de overstap van Bjorn Kalden naar Castel Underwriting Europe en het extract van het R&B-magazine-interview met Stefan Weda over de ambitieuze plannen van WTW.

Vorige maand werd de website van Risk & Business door 42.350  brancheprofessionals bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, gemiddeld 1.366 per dag. Dat is iets minder dan vorig jaar juni.  In de eerste zeven  maanden van dit jaar werd de website tot dusver door bijna 279.000  bezocht, wat neerkomt op gemiddeld 1.320 bezoekers per dag. Het gemiddelde lag over geheel 2021 op 1.293 bezoekers per dag.