Benoeming Mandy van der Zalm tot Chief Broking Officer bij Aon meest gelezen bericht in juli

Het bericht over de benoeming bij Aon van Mandy van der Zalm tot Chief Broking Officer als vervanger voor Hans Groot is met afstand het meest gelezen bericht van de maand juli op de website van Risk & Business: bijna 2.800 keer. Sowieso was juli de maand van het opvallende transfernieuws. Acht van de 15 meest gelezen berichten vorige maand betrof een nieuwe baan of de start van een nieuw bedrijf.

De overstap van Jacqueline Bolijn van NN naar Kröller Boom was  met ruim 1.450 views het op een na meest gelezen bericht in juli, gevolgd door de nieuwe directie van DEKRA Claims and Expertise ( 1.215) en de benoeming van Pieter van Rossum (ex Willis Towers Watson) bij Meijers. Daarna volgen twee Zurich Benelux-berichten: de aankondiging in Risk & Business Magazine dat de verzekeraar dit jaar gaat starten met transportverzekeringen en vervolgens het bericht waarin de overname van B.D.M. meldt.

De Top-10 wordt gecompleteerd  door de start van Michel Schaft met MarshBerry in Continentaal Europa, de versterking van de A&H-afdeling bij Zurich Benelux met de komst van Gerard Wallis de Vries, de intrekking van Aon’s omstreden salarisinleveringsvoorstel en het bericht waarin Hugo Wegbrans (Aon) meldt dat bedrijven bezuinigen op hun verzekeringsbudgetten.

In juli werd de website van Risk & Business door maar liefst 41.975 lezers bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.354 bezoekers per dag. Dat is 46%  meer dan de 28.730 bezoekers vorig jaar juli. Daarmee is juli 2020 na  januari 2020 (45.215, 1.459 per dag)  de maand met  de meeste bezoekers ooit en dat in vakantietijd. In de eerste zeven maanden van dit jaar werd de website bekeken door 269.891 personen, ruim 80.143 (+ 42,3%) meer dan de 189.753 bezoekers in dezelfde periode in 2019.