Benoeming branchemanagers Willem-Jan Beekenkamp (Property) en Marck Verhagen (Liability) bij Allianz meest gelezen bericht in december; opnieuw recordaantal views

De benoeming van de beide branchemanagers Willem-Jan Beekenkamp (Property) en Marck Verhagen (Liability) bij Allianz is het meest gelezen bericht in december op de website van Risk & Business.  Op de tweede plaats  volgt het artikel over het vertrek van Aad Meijburg na 58(!!!) verzekeringsjaren, de verkoop van de particuliere verzekeringen door Aon aan Risk Capita land Human Capital Solutions, , de aanstelling van Monique Kooijman bij Everest Insurance, en de overname van VLC & Partners door Howden.

De Top-10 wordt gecompleteerd door  het de artikelen over het vijfde CAO-overleg voor de verzekeringsbranche, de overstap van Claudia de Koning van Aon naar WTW,  de feestelijke kantooropening van Raetsheren in Rotterdam, het vertrek  van claimsmanager Jan-Peter Sluys bij MS Amlin en de benoeming van de nieuwe CEO Drazen Jaksic bij Zurich.

 In december werd de website van Risk & Business bezocht door 36.250  brancheprofessionals, gemiddeld 1.170 per dag, waardoor het aantal views opnieuw het jaarrecord bereikte van 505.534, iets (1.037. 0,2%)  meer dan in 2022. Het ging gemiddeld om 1.384 per dag tegen 1.381 een jaar eerder.