Beazley biedt extra capaciteit voor klanten met ESG Risk Rating van Marsh

Beazley biedt  klanten met een ESG Risk Rating (ERR) van Marsh wereldwijd toegang  tot extra capaciteit via zijn Lloyd’s of London Syndicaat 4321, op voorwaarde dat de ERR-score voldoet aan de drempel van Beazley.

De ESG Risk Rating van Marsh, die in maart werd gelanceerd, is een beoordelingsinstrument dat de ESG-prestaties van een organisatie kan meten, waardoor deze haar ESG-risico’s kan verbeteren en toegang krijgt tot extra verzekeringsmarktcapaciteit.

Syndicaat 4321 is in januari 2022 van start gegaan en aanvaardt risico’s op het gebied van D&O, zorg- en, financiële instellingen, de Londense US cybermarkt property, marine casco, marine cargo en luchtvaart. Alle premies ontvangen door Syndicaat 4321 worden verantwoord belegd in lijn met Beazley’s Responsible Investment Strategy.

Amy Barnes, Hoofd Klimaat en Duurzaamheid Strategie, Marsh, zei: “De ESG Risk Rating stelt klanten in staat om controle te nemen over hun ESG-verhaal en hun organisaties te differentiëren met verzekeraars. De optie van extra capaciteit van Beazley’s Syndicaat 4321 is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de ESG Risk Rating, omdat we klanten ondersteunen bij het realiseren van hun ESG-doelstellingen.”

Will Roscoe, Head of Portfolio Underwriting, Beazley, voegt toe: “Beazley’s ESG syndicaat 4321 helpt klanten hun ESG credentials te verbeteren en een beter begrip van het risicoprofiel van hoog scorende ESG-bedrijven in te bedden in onze eigen underwriting. Ik ben blij dat door de ESG Risk Rating tool van Marsh te adopteren, klanten die aan de criteria kunnen voldoen, toegang krijgen tot extra capaciteit van syndicaat 4321.”