Bastiaan Krol, Roberto Ramdin en Jelmer van Popta nieuwe partners bij Meijers

Afgelopen maanden heeft Meijers drie nieuwe participanten verwelkomd, waaronder één directielid, Bastiaan Krol (Chief Broking Officer, links). Ook zijn toegetreden Jelmer van Popta (Manager Public, rechts) en Roberto Ramdin (Manager Aansprakelijkheid, midden).

Meijers is een familiebedrijf dat koersbepalende sleutelfiguren in staat stelt om te participeren in de resultaten van de onderneming. Naast de familie Meijers/De Swaan (meerderheid) zijn de andere participanten Ton Stalenhoef, Raymond van Calster, Guido Verheijden, Pieter van der Loo, Cindy Weisscher, Jeffrey Ruhé, Laurens Drooger en Michiel Vink.

Daniel de Swaan (CEO) benadrukt het belang van betrokkenheid. “Ons uitgangspunt is om met een sterke basis en als één team te ondernemen. Participatie draagt bij aan het bereiken van onze lange termijn doelstellingen. Met de toevoeging van Bastiaan, Jelmer en Roberto zien we een veelbelovende toekomst, waarin we samen met onze collega’s en verzekeringspartners verder bouwen aan toegevoegde waarde voor onze klanten.”

 Jaap Meijers (Lid RvC, oprichter) is verheugd over de aanwas van nieuwe toetreders: “In het leven heb ik als motto dat je niets alleen doet. Meijers heeft dit altijd vertaald in het aantrekken van talent met een grote diversiteit in expertise. Alleen zo kunnen we onze relaties voorzien van onderbouwd en volledig advies. Ik verwelkom de nieuwe toetreders van harte.”