Bart Böing benoemd tot directeur SUREbusiness

Bart Böing (37 jaar) is benoemd tot directeur SUREbusiness. Samen met oprichter en eigenaar Levent Türkmen gaat hij de verdere groei van de onderneming in goede banen leiden. Hij werkte al drie jaar bij SUREbusiness als account manager. Daarvoor vervulde hij drie jaar lang dezelfde functie bij Aegon.

SUREbusiness biedt financieel advieskantoren toegang tot alle relevante aanbieders van zakelijke schadeverzekeringen. Op dit moment tet het 330 kantoren die met haar samenwerken. “We denken eind 2019 de grens van 450 kantoren te behalen. De groei zal wat ons betreft bepaald worden door het volume aan transacties dat wij goed kunnen verwerken. De gemiddelde doorlooptijd van een nieuwe aanvraag tot polis afgifte bedraagt twee dagen en dat willen we graag op dat niveau houden. We zien dat kantoren die starten eerst even aan ons snuffelen en voorzichtig enkele aanvragen indienen. Blijkt het echter te werken dan zien we een snelle toename. Blijft de productie per deelnemer groeien dan heeft goede afhandeling daarvan prioriteit boven nieuwe samenwerkingen.”

Instroom vanuit grotere organisaties

Bij SUREbusiness werken op dit moment 20 personen. Een verdere groei naar circa 40 personen wordt verwacht. Bart Böing: “Nieuwe collega’s komen vooral vanuit de verzekeraars en grotere makelaars. Je hebt het dan over echte specialisten. Dit zijn over het algemeen mensen die bezig willen zijn met hun vak en zelf verantwoordelijkheid willen dragen binnen het werk dat ze doen. Veel van de nieuwe collega’s geven aan dat ze ‘moe’ zijn van alle reorganisaties en kostenbesparingen. Men zoekt een werkomgeving waar een positieve sfeer aanwezig is en men weer echt bezig is met de zekerheid van de klant. Niet het voor de zoveelste keer aan de externe consultant, die net de universiteit heeft verlaten, uitleggen wat ze eigenlijk de hele dag doen.”