Automotive Insurance neemt bemiddelingsactiviteiten over van DFM Verzekeren

Per 1 april 2019 draagt DFM Verzekeren, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland, meldt Automobiel Managament

Hiertoe behoren garageverzekeringen, wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen. Door diverse ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt heeft Volkswagen Pon Financial Services besloten te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen en de focus op haar kernactiviteiten te vergroten.

Automotive Insurance Nederland B.V. is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeren / MAN Financial Services, allen werkzaam als adviseur in de buitendienst. Naast René Bisschop, Ben Struijk, Ralf Verhagen en Erik Klaren zullen de huidige drie medewerkers van de commerciële binnendienst Automotive Insurance Nederland B.V. complementeren.

Automotive Insurance gaat zich breder oriënteren in de zich steeds sneller ontwikkelende nichemarkt van automotive-gerelateerde verzekeringen. Klanten van het bedrijf kunnen gebruikmaken van een groot producten- en dienstenaanbod op het gebied van verzekeringen.

DFM Verzekeren gaat over naar Automotive Insurance. Automotive Insurance is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeringen/MAN Financial Services, meldt Automotive Management

DFM Verzekeringen, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, draagt per 1 april de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Het gaat over garage- en wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen. VWPFS heeft besloten te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen om de focus op zijn kernactiviteiten te kunnen vergroten. 

Automotive Insurance is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeringen/MAN Financial Services die werken als adviseur in de buitendienst. Ook de huidige drie medewerkers van de commerciële binnendienst gaan mee in het nieuwe bedrijf. Behalve verzekeringsproducten, gaat het bedrijf ook consultancy en risicomanagement aanbieden.

Bron Automobiel Management

.