Arthur van Essen vertrekt na tien jaar bij AGCS

 Na tien jaar te hebben gewerkt bij Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) heeft Arthur van Essen zijn vertrek aangekondigd. Hij begon in 2011 bij het market management en vervulde ruim 7,5 jaar de functie van Country Manager. De afgelopen zeven maanden had hij de functie van Director Distribution Netherlands.

In een verklaring stelt AGCS: “Graag informeren wij u over het aanstaande aftreden van Arthur van Essen. Na een periode van 10 jaar bij AGCS SE besloot Arthur het bedrijf te verlaten om nieuwe kansen te grijpen. Arthur was de afgelopen periode belangrijk bij het vormen van de Nederlandse AGC & S-tak. We danken Arthur voor zijn bijdrage en wensen hem en zijn gezin het allerbeste met nieuwe en uitdagende zakelijke  avonturen.”

 In een persoonlijk bericht zegt Arthur van Essen zelf: “Het einde van de maand markeert het einde van mijn tijd bij AGCS en wat een geweldige reis is het geweest. Al meer dan 10 jaar ben ik dankbaar om te werken met werkelijk fantastische klanten, makelaars en natuurlijk collega’s. Ik wens al mijn voormalige collega’s alle succes voor de toekomst en ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken in een andere hoedanigheid in de toekomst.”