Arnoud Bos bij HDI Global SE in nieuw gecreëerde functie benoemd tot Global Head of Human Resources 

Arnoud Bos zal met ingang van 1 juli 2022 de nieuw gecreëerde functie van Global Head of Human Resources (HR) bij HDI Global SE op zich nemen. In zijn nieuwe functie wordt de 46-jarige Nederlander verantwoordelijk voor people management bij HDI Global en zal hij met lokale units samenwerken om een wereldwijd geharmoniseerde HR-structuur voor HDI Global te creëren.

Arnoud Bos zal alle facetten van het wereldwijde HR-management bij HDI Global coördineren. De nieuwe HR-functie zal ertoe bijdragen de personeelswerving te optimaliseren en zo te zorgen voor een  geharmoniseerde toekomstplanning.   Bos werkt vanuit het HDI-kantoor in Rotterdam en rapporteert aan de CEO, Dr. Edgar Puls.

“Arnoud Bos brengt een combinatie van diepgaande HR-expertise en sterke leiderschapsvaardigheden naar HDI Global om onze wereldwijde HR-strategie in tijden van verandering aan te sturen,” zegt Dr Edgar Puls, CEO van HDI Global SE, “Onze werknemers zijn onze grootste troef. Daarom is people management voor ons van groot strategisch belang. “

Bos is afkomstig van Landal GreenParks, een Nederlands toerismebedrijf met ongeveer 3.500 werknemers. De afgelopen vijf jaar was hij er Global Human Resources Director. In deze functie was hij lid van het managementteam van de onderneming en ontwikkelde en beheerde hij de internationale personeelsstrategie. Hij werkte eerder voor HDI Global van 2004 tot 2017, toen hij aan het hoofd stond van de Nederlandse HR-afdeling van HDI Global. In die periode was hij lid van het managementteam van het filiaal en projectmanager voor verschillende HR-gerelateerde projecten.

“Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van HDI Global in deze fase van transformatie,” zegt Arnoud Bos. “Dit is een veelbelovend moment om weer bij het HDI te komen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de vele getalenteerde collega’s bij HDI Global en binnen de HDI Group.”