Arno van den Bosch maakt overstap naar zelfstandig ondernemerschap bij i4e

Met ingang van 1 november a.s. zal Arno van den Bosch na ruim 11 jaar de overstap maken van Allianz naar i4e. Door deze overstap kan hij een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: het zelfstandig ondernemerschap. Bij i4e zal hij de komende jaren meewerken aan het verder uitbouwen van het jonge assuradeurenbedrijf.

Arno is sinds 1992 werkzaam in de verzekeringsbranchem warvan de afgelopen 11 jaar bij Allianz en de laatste vijf jaar als branchedirecteur Property en Liability. “ Als eerste  wil il Hans en Rene bedanken voor deze kans. Ik kan niet wachten om samen met hen i4e uit te bouwen. Hans en Rene hebben de start gemaakt met i4e. Ze hebben een mooi assuradeurenbdrijf neergezet met veel potentie en ambitie. En de Nederlandse verzekeringsmarkt kan een breed tekenende verzekeraar goed gebruiken. Met enige pijn in het hart mijn hart maar ook met een gerust gevoel verlaat ik Allianz. Zowel Property als liability staan er goed voor.” .

Hans en Rene: “ Wat voor Arno een mooie kans is, betekent voor i4e een nieuwe sterke pilaar, die het fundament van de organisatie verder zal versterken en de mogelijkheden om kansen te verzilveren vergroot. Voor beide partijen een veelbelovende stap. Ook wij kijken reikhalzend uit naar de samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat wij onze klanten hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn.”