ARAG verzorgt rechtsbijstandsportefeuilles van verzekeringsmaatschappij ‘De Burcht’

De ARAG rechtsbijstandsportefeuille van AssuradeurenGilde b.v. wordt vanaf 1 juli 2021 bij N.V. Verzekering Maatschappij ‘De Burcht’ (‘De Burcht’) geadministreerd. De uitvoering blijft verzorgd door rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch probleemoplosser ARAG. Deze portefeuille van ‘De Burcht’ heeft een omvang van 12.000 polissen.

De samenwerkingsovereenkomst is afgesloten voor de duur van drie jaar. Op dinsdag 21 september jl. is de overeenkomst ondertekend. “Met dit samenwerkingsverband bundelen twee partijen de krachten om een gezamenlijke uitdaging aan te gaan”, stelt Marc van Erven, CEO bij ARAG SE Nederland. “De visie van ‘De Burcht’ komt dan ook overeen met die van ARAG, namelijk de dienstverlening en klant centraal stellen om zo het recht toegankelijk te maken voor iedereen.”

“Binnen onze Certe Groep werken we via ons volmachtbedrijf AssuradeurenGilde reeds jarenlang samen met ARAG. Wij zijn ervan overtuigd dat een vernieuwd partnership met ARAG via onze verzekeraar De Burcht een nieuwe impuls geeft aan onze gezamenlijke klantbediening, door meer maatwerkmogelijkheden vanuit De Burcht te combineren met de vertrouwde, accurate juridische dienstverlening van ARAG. Een mooie vervolgstap in de vernieuwing en verduurzaming van onze klantrelaties!”, aldus bestuurder Dik Wegen.

Foto:Staand van links naar rechts: Dik Wegen (‘De Burcht’), Carola Wijkamp (ARAG), Jan Gerbers (‘De Burcht’), Frank Rensen en Nicole Houben (ARAG). Zittend van links naar rechts: Wilfred ten Caat (‘De Burcht’) en Marc van Erven (ARAG).