ARAG verleent volmacht aan insurtech Zego 

ARAG heeft  een volmacht verleend  aan Zego, insurtech gespecialiseerd in wagenparkverzekeringen. De focus van Zego zal voornamelijk liggen op zakelijke wagenparken. Hiermee sluit ARAG aan op de Europese groeiambities van Zego.

Marc van Erven, CEO ARAG over de samenwerking: “Zego en ARAG vullen elkaar uitstekend aan met onze wederzijdse expertise. De ervaring van ARAG in rechtsbijstand voor motorrijtuigen biedt een duidelijke meerwaarde aan de zakelijke klanten van Zego. Bovendien kunnen we elkaar versterken bij het realiseren van internationale groei en innovatie.”

Zego, opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2016, is inmiddels actief in 10 Europese landen. Begin 2022 opende Zego haar deuren in Nederland. De focus ligt hier op het verzekeren van voertuigen voor zakelijke wagenparken, zoals taxi- en bezorgdiensten en transport & logistiek. Na enkele maanden voorbereiding is het volmachtbedrijf opgezet, waar ook ARAG nu bij aansluit. Als volmacht gaat Zego de ARAG rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen koppelen aan de eigen verzekeringen voor wagenparken.

Sander Kernkamp, General Manager Zego Nederland: “We zijn heel erg blij om samen te werken met Arag, een partij die op het gebied van rechtsbijstand heeft bewezen klanten optimaal te bedienen en heel innovatief te zijn. Dit sluit perfect aan bij onze eigen propositie.”