ARAG opent in Den Haag vijfde vestiging in Nederland

Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG heeft gisteren (1 juli jl.)  een nieuw kantoor geopend in het WTC gebouw in Den Haag. In kantoor Den Haag is plaats voor 50 juristen van verschillende rechtsgebieden. Het is de vijfde vestiging van de rechtsbijstandverzekeraar in ons land na het hoofdkantoor in Leusden en de overige vestigingen in Amsterdam, Roermond en Rotterdam.

Het nieuwe kantoor is geopend omdat ARAG per 1 juli de rechtsbijstandportefeuille van Aegon, die werd uitgevoerd door SRK Rechtsbijstand, heeft overgenomen. Daardoor komen ook veel medewerkers van SRK over naar ARAG. De opening van de vestiging Den Haag past in het beleid van ARAG om vestigingen op meerdere plaatsen te hebben in de nabijheid van haar klanten. 

Marc van Erven, CEO van ARAG: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te kunnen helpen en daarbij hoort dat we op meerdere plaatsen, verspreid over Nederland, gevestigd zijn. Daarnaast is één van onze strategische pijlers ‘aantrekkelijk werkgeverschap’ waarbij we graag onze medewerkers de mogelijkheid bieden om op verschillende plaatsten te kunnen werken”.