APC Holland verrast Toebak Financieel Dienstverleners


Afgelopen week zijn de APC Holland-medewerkers Patricia (accountmanager) en Lis (marketing/communicatie) naar het Noord-Hollandse dorp Opperdoes vertrokken. Waar het eindpunt van de route lag bij Toebak Financieel Dienstverleners. De reden van het vertrek zat ‘m in de 500e volger van de APC Holland LinkedIn pagina. De 500e LinkedIn volger Kees Toebak was namelijk – zonder het zelf te weten – de gelukkige.

Zij verrasten Kees Toebak en het team van Toebak Financieel Dienstverleners met een prachtige bos bloemen en een doos heerlijke chocolade. , Toebak Financieel Dienstverleners is een onafhankelijk advieskantoor met een zeer breed scala aan producten. Als RegioBank staan zij midden in de samenleving en kun je bij ze terecht voor verzekeringen, financiële zaken, hypotheken en pensioenen

Uiteraard is het moment aangegrepen om eens bij te praten, te horen hoe het gaat en is er ook ruimte geweest voor het geven van feedback. “We hechten veel waarde aan dit soort gesprekken en hiermee kunnen weer aan de slag om zaken nog gemakkelijker te maken voor het intermediair!”, aldus APC Holland.