Aon versterkt Energy team met komst Aschwin Falck

Met ingang van 1 augustus A.S. zal Aschwin Falck in dienst treden bij Aon als Client Director in het Energy team. Hij werkt de afgelopen bijna 3,5 jaar bij AREPA, aanvankelijk als National Sales manager en sinds vorig jaar november als Sales Director Benelux.

Daarvoor werkte hij gedurende 2,5 jaar als Commercieel Manager bij Lengkeek, 4,5 jaar als manager Sales bij Sedgwick, 1,5 jaar als Business Manager Zorg bij Delta Lloyd en gedurende 9,5 jaar in verschillende managersfuncties bij Nationale-Nederlanden.

Marc Overvoorde, Managing Director Energy, Marine & Logistics: “De invloed van de energietransitie is zichtbaar binnen de hele energiesector en groeit iedere dag. Dit vraagt veel aanpassingsvermogen en flexibiliteit van overheden, bedrijven en consumenten. Nieuwe mogelijkheden bieden nieuwe kansen maar brengen ook risico’s met zich mee. Deze risico’s vragen om advies op maat. Het Energy team helpt daar graag bij. Met Aschwin versterken wij ons team met een gedreven professional uit de verzekeringsmarkt met meer dan 20 jaar sales-ervaring die heel bewust kiest voor Aon en voor de industrie specialisatie.”