Aon benoemt Matthijs Geerts tot managing director Global Accounts & Financial Institutions 

Matthijs Geerts (41) is met ingang van 1 juni benoemd tot managing director Global Accounts & Financial Institutions bij Aon Nederland. Hij wordt daarmee eindverantwoordelijk voor het aansturen van het accountmanagementteam dat zich richt op multinationals en financiële instellingen.

Matthijs Geerts werkt inmiddels 15,5 jaar bij Aon. Hij startte zijn carrière binnen Aon als Management Trainee. Daarna werkt hij als Accountmanager Handel & Autotove en als senior broker Financial Institutions werkte. In 2016 maakte hij de overstap naar Global Accounts  in de functie van Senior Account Manager Global Accounts & Financial Institutions en de afgelopen 3,5 jaar was hij werkzaam als Account Director Global Accounts & Financial Institutions  .
Matthijs is verheugd over zijn nieuwe rol: “Het is mijn ambitie onze collega’s individueel, maar ook als team en organisatie in hun kracht te zetten, zodat zij met plezier in het werk onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen, informeren en adviseren. Daarmee dragen wij bij aan betere besluitvorming bij onze klanten en helpen we hen om hun strategische en operationele doelen te realiseren, kansen te grijpen en de talloze uiteenlopende uitdagingen te managen waar zij nu meer dan ooit mee worden geconfronteerd.”

Marc van Nuland, chairman bij Aon Nederland, is trots op deze benoeming uit eigen gelederen: “Ik ben ontzettend blij dat Matthijs deze rol heeft aanvaard. In de eerste plaats omdat we hiermee verder kunnen bouwen, op basis van de brede ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgedaan in de samenwerking met onze key accounts en het team dat hen bedient. Maar ook omdat het waardevol is dat we bij Aon weer een intern talent kunnen laten promoveren naar een cruciale rol als deze.”