Aon behaalt Diamond ranking voor advies

Ieder jaar maakt Consultancy.nl na grondig onderzoek bekend wat de beste adviesbureaus van Nederland zijn. De ranking neemt de hele branche onder de loep en brengt de koplopers in kaart. Consultancy.nl nam meer dan 1.200 in ons land actieve adviesbureaus onder de loep en beoordeelde ze op een reeks criteria. De ranking presenteert ’s lands beste adviesbureaus in circa 40 sectoren en 40 expertisegebieden, en is daarmee de grootste benchmark in de consultancybranche.

Aon scoort het hoogste level Risk & Compliance en sectoren Verzekeringen en Pensioen
Aon heeft dit jaar voor het vakgebied Risk & Compliance een Diamond level gekregen, de hoogst haalbare score, die nog slechts voor 7 andere bureaus was weggelegd. Ook behaalden wij het Diamond-level voor de sector Pensioen waarbij meer dan 200 adviesbureaus zijn beoordeeld. Daarvan zijn er slechts 36 erkend als leidende speler in de categorieën Bronze, Silver, Gold, Platinum en Diamond. Aon was een van de 6 partijen die de hoogste ranking Diamond behaalden.

Vergelijkbaar was het Diamond-level dat wij haalden voor de sector Verzekeringen. Ook daar werden meer dan 200 bureaus beoordeeld, zijn 45 bedrijven erkend als leidende speler en kregen slechts 5 bureaus de hoogste score, waarvan Aon er 1 was. Aanvullend verdienden wij voor de sector Financieel een Gold-level en voor mkb een Silver-level.