Allianz en XXImo bundelen krachten voor zzp’er

 

Verzekeraar Allianz en XXImo, aanbieder van een alles-in-één mobiliteitskaart, bundelen hun krachten en bieden nu de perfecte oplossing voor de zzp’er: een compleet bedrijfsverzekeringspakket, gecombineerd met de XXImo Work&Go-mobiliteitskaart. “Met deze combinatie is de zzp’er volledig ontzorgd en kan hij zich voor honderd procent concentreren op zijn opdracht en opdrachtgever”, aldus de initiatiefnemers.De zzp’er ontvangt bij het online afsluiten van het Bedrijvenpakket zzp via www.allianz.nl een gratis XXImo Work&Go-kaart met 10 euro tegoed. De zzp’ er bespaart hiermee 10 euro aan registratiekosten en krijgt vervolgens nog eens 10 euro aan tegoed op zijn kaart.

In 2016 lanceerde XXImo in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen Work&Go: de alles-in-één mobiliteitsoplossing voor de zzp’er. Met dit totaalpakket kan de zzp’er brandstof, een reis met het openbaar vervoer, een taxirit, een zakenlunch of -diner en parkeerkosten afrekenen en administreren. Daarnaast is een hotel of vergaderlocatie te boeken. Alle kosten komen overzichtelijk terug op een btw-verzamelfactuur en zijn ook in te zien op de eigen pagina op de XXImo-website. Dit alles maakt de onkostenadministratie en btw-aangifte heel eenvoudig. De Work&Go kaart biedt de zzp’er voordelen die normaal gesproken alleen voor grote bedrijven zijn weggelegd. Daarnaast bespaart de zzp’er tijd en kosten op administratief werk doordat het hele proces digitaal verloopt.

Speciaal voor de zzp’er heeft Allianz het Bedrijvenpakket zzp ontwikkeld. De zzp’er wil zelf keuzes maken, ook als het gaat om risico’s nemen. Maar ook hoe hij met deze risico’s omgaat; of hij ze wil verzekeren of niet. Met het Bedrijvenpakket zzp van Allianz heeft de zzp’er één oplossing die hij  kan afstemmen op zijn eigen situatie. Bovendien krijgt de zzp’er jaarlijks een overzicht van de belangrijkste verzekeringsgegevens, zodat hij samen met zijn verzekeringsadviseur kan bekijken of dit nog past bij zijn situatie. En met het Bedrijvenpakket zzp profiteert de zzp’er van een pakketkorting, die kan oplopen tot tien procent.

P