Algemeen directeur Paul Boon vertrokken bij VKG

Algemeen directeur Paul Boon heeft  VKG (Van Kampen Groep) per 1 juli 2017. Paul heeft besloten om zijn carrière buiten VKG voort te zetten. Zijn werkzaamheden worden voorlopig waargenomen door Tom van der Geer, die samen met Paul de algemene directie van VKG vormde.

Op de eigen website schrijft VKG: “Paul heeft sinds 1994 bijgedragen aan de succesvolle ontwikkeling van VKG tot een van de grootste serviceproviders in Nederland. Sinds 2001 was Paul lid van de algemene directie en verantwoordelijk voor de interne organisatie en de portefeuille ICT. Na de overname in 2015 van VKG door a.s.r. was Paul verantwoordelijk voor ICT, het Provinciaal verzekeringsbedrijf en Commercie.”

Paul Boon zelf “VKG heeft zich ruimschoots bewezen als een onmisbare en sterk groeiende distributiepartner in de verzekeringsbranche. VKG heeft dan ook een prachtige toekomst voor zich. Met veel plezier heb ik bij VKG gewerkt en ik sluit een mooie periode van mijn leven af. De komende tijd ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen.”