AGCS benoemt Stéphanie Perreau tot Regional Head of Marine voor de Mediterranee en Afrika

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Stéphanie Perreau tot Regional Head of Liability bij AGCS voor de Mediterranee en Afrika. Nicolas Lewandowski volgt Stéphanie op als Head of Liability voor Frankrijk. Beide benoemingen gaan in op 1 oktober 2021.

Stéphanie is gevestigd in Parijs en rapporteert aan AGCS Mediterranean & Africa Regional Managing Director Patrick Thiels. Zij is sinds september 2020 Head of Liability voor Frankrijk. Daarvoor was Stéphanie Senior Liability Underwriter bij AGCS France en Practice Group Leader voor Heavy Industry & Manufacturing voor de regio Mediterranee. Voordat zij in 2011 bij AGCS in dienst trad, werkte Stéphanie zeven jaar als Senior Facultative Reinsurance Broker bij Aon Benfield en als Liability Senior Account Executive bij Aon Global. Ze heeft een verzekeringsdiploma en een master in verzekeringsrecht van de Sorbonne Universiteit.

Nicolas is gevestigd in Parijs en werkt sinds 2012 bij AGCS als Senior Liability Underwriter. Zijn verzekeringscarrière begon bij Munich Re in 2007, waar hij verschillende functies bekleedde. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Université d’Artois, e nis cum laude afgestudeerd in het vennootschapsrecht aan de Université de Lille 2. Daarnaast heeft hij een master in multimedia- en informatierecht van de Université Panthéon Assas (Paris II).

Patrick Thiels, Managing Director van AGCS de Mediterranee en Afrika, zei over beide benoemingen het volgende: “Ik ben blij dat we voor beide functies opvolgers hebben kunnen vinden binnen onze regio. Dit toont de omvang en kracht aan van het talent, de vaardigheden en de ervaring die we in ons bedrijf hebben. Stéphanie en Nicolas zijn goed bekend en gerespecteerd in onze markten en onder hun leiding in respectievelijk de regio en Frankrijk zijn de expertise en kennis van ons Liability-team goed gepositioneerd om in te spelen op de snelgroeiende aansprakelijkheidsrisico’s van moderne bedrijven.  Hun benoemingen tonen onze voortdurende betrokkenheid bij onze klanten en makelaars in het de Mediterranee en Afrika.”