AGCS benoemt Delphine Marchessaux tot Regional Head of Marine voor de Mediterranee en Afrika

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) heeft de benoeming aangekondigd van Delphine Marchessaux als Regional Head of Marine voor de Mediterranee en Afrika. Zij treedt per 7 december 2021 in dienst en zal gaan rapporteren aan Patrick Thiels, Managing Director voor de Mediterranee en Afrika bij AGCS, en aan Ulrich Kadow, Global Head of Marine bij AGCS. Ze volgt Elisabeth Pinquier op, die de Allianz Group heeft verlaten, en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld. 

“Ik ben blij met de benoeming van Delphine. Ze heeft een goede relatie met klanten en makelaars in onze regio, een sterke staat van dienst op het gebied van management en diepgaande expertise op het gebied van underwriting. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze in de toekomst de groei en winstgevendheid van onze transportverzekeringsactiviteiten verder zal stimuleren”, zegt Patrick Thiels, Managing Director voor de Mediterranee en Afrika bij AGCS.

Delphine was voor haar overstap naar AGCS Chief Underwriting Officer bij Lloyd’s Europe. Daarvoor werkte ze meer dan 18 jaar bij AXA in verschillende leidinggevende functies. Ze heeft een Master in bedrijfsrecht van de Universiteit van Sheffield en een postdoctorale graad in luchtvaartrecht en economie van het IFURTA.