Aegon benoemt Duncan Russell tot Chief Transformation Officer





Aegon heeft de Brit Duncan Russell  met ingang van 1 september 2020 benoemd tot Chief Transformation Officer (CTO). Hij zal rapporteren aan CEO Lard Friese en lid worden van de Raad van Bestuur van Aegon. Hij  zal nauw samenwerken met de Raad van Bestuur bij het bepalen van de strategische richting van de onderneming en zal de activiteiten leiden op het gebied van groepsstrategie en bedrijfsontwikkeling.

Duncan Russell komt over van de Britse Admiral Group Plc, waar hij laatstelijk  de functie van CFO van Admiral Financial Services vervulde.  Hij werkte in Nederland voor NN Group N.V., verantwoordelijk voor Group Capital Management, Treasury, Business Development en Group Strategy. Voordien was Duncan Russell Managing Director bij J.P.Morgan.

CEO Lard Friese. “Duncan heeft een schat aan ervaring in de financiële dienstverlening en is een geweldige aanvulling op ons team. Hij is de juiste persoon om de verdere  van onze groepsstrategie te leiden en initiatieven te stimuleren die gericht zijn op het verbeteren van onze algehele performance. Duncan en ik hebben eerder nauw samengewerkt en ik kijk uit naar onze hernieuwde samenwerking.