Adviesbureau Fred de Jong en MCH Consultance: Nationaal onderzoek naar toekomstplannen van het intermediair

Het intermediaire landschap in Nederland ziet er nu heel anders uit dan enkele jaren terug. Sinds 2007 is het aantal kantoren gehalveerd, maar door de vele overnames en fusies zijn er ook meer grote bedrijven geformeerd. En het intermediair heeft meer kapitaalkracht gekregen door nieuwe investeerders. De komende jaren zal het intermediair moeten dealen met verduurzaming, verdergaande digitalisering en innovatie van het businessmodel. Daarom zijn MCH Consultance en Adviesbureau Fred de Jong in samenwerking met VKG gestart met een onderzoek naar de toekomstplannen van het intermediair.

Alle intermediairs in Nederland zijn uitgenodigd om de online enquete in te vullen om een zo breed mogelijk beeld te krijgen. “Het onderzoek levert uniek en nog niet bestaand inzicht op over de groeiplannen en het toekomstige succes van advieskantoren”, aldus Fred de Jong. Via deze link:  

https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6MqAVDDjRIdefhckunt u deelnemen aan het onderzoek.  

Fred de Jong benadrukt dat de deelname aan het onderzoek anoniem is. “Als u de onderzoeksresultaten wenst te ontvangen en/of een aanbod wilt voor de exclusieve workshops die naar aanleiding van dit onderzoek worden aangeboden, kunt u uw mailadres opgeven in de enquête. Met uw deelname aan het onderzoek kunt u zo tot 155 euro voordeel verdienen.”