Adfiz-webinar op 4 maart a.s. over de nieuwe wetgeving Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR)

Op donderdag 4 maart organiseert Adfiz een webinar over de nieuwe wetgeving Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR), die op 10 maart 2021 in werking treedt. Deze Europese verordening is een uitvloeisel van het Klimaatakkoord van Parijs en heeft tot doel duurzaam beleggen te stimuleren en klanten meer inzicht te geven in de beleggingsstromen.

In een toelichting meldt Adfiz: “De SFDR heeft gevolgen voor jou als financieel adviseur. De SFDR is van belang voor advieskantoren die adviseren over verzekeringsproducten met een beleggingscomponent en/of pensioenadvies geven. Om ervoor te zorgen dat jij goed bent voorbereid, ontwikkelen we momenteel een online kennisdossier met informatie over de SFDR en hoe je als adviseur aan deze wetgeving kunt voldoen.”

Aangezien de nieuwe wetgeving behoorlijk technisch van aard is zal Martin Holleman (Adviseur Public Affairs en Beleid), samen met Bastiaan Siemers (advocaat bij Legaltree), de nieuwe wetgeving toelichten, Adfiz’ nieuwe kennisdossier introduceren en de gelegenheid bieden tot het stellen van vragen.

Het webinar staat gepland op 4 maart om 13.00 uur en zal maximaal een uur duren. Klik hier om je alvast aan te melden.