Adfiz Prestatie Onderzoek: a.s.r. De Goudse en Klaverblad genomineerd voor categorie Zakelijk Schade; Movir, Nh1816 en opnieuw Klaverblad voor ‘Beste Partner Afhandelen Claims’

 

Donderdag 10 januari a.s. worden tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in Spant! te Bussum de winnaars bekend gemaakt van het doorlopende Prestatie Onderzoek, dat in opdracht van de intermediairorganisatie wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS.  Adfiz heeft inmiddels voor tien categorieën de genomineerden bekend gemaakt: drie per categorie. Voor ‘Zakelijk Schade’ zijn dat a.s.r., De Goudse en Klaverblad, voor ‘Particulier Schade’ De Goudse, Nh1816 en de Noorderlinge en voor de categorie ‘Beste Partner Afhandelen Claims’  Klaverblad , Movir en Nh1816. De winnaars  van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst.

De nominaties zijn (in alfabetische volgorde):

Beste Partner
Verzekerbaarheid
Beste Partner
Efficiency
Beste Partner
Afhandelen claims
De Vereende
Nationale Nederlanden
Nh1816
DELA
Nh1816
TAF
Klaverblad
Movir
Nh1816
Zakelijk Schade  Zakelijk Inkomen  Zakelijk Pensioen 
a.s.r.
De Goudse
Klaverblad
Aegon
Allianz
Movir
Allianz
Brand New Day
Scildon
Particulier Schade  Particulier Leven  Particulier Hypotheek
De Goudse
Nh1816
Noorderlinge
Dazure
Dela
Scildon
Aegon
BLG Wonen
Obvion
Particulier Zorg     
 CZ
ONVZ
Stad Holland
   


Vernieuwde opzet Adfiz Prestatie Onderzoek

Al vele jaren maakt het Adfiz Prestatie Onderzoek transparant hoe adviseurs de kwaliteit van aanbieders waarderen. Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. Het Adfiz Prestatie Onderzoek  geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView, aldus de intermediairorganisatie, die sinds dit jaar samenwerkt met een nieuw onderzoeksbureau, CYS. Daarnaast is de opzet van het onderzoek aangepast om zo nog scherper inzicht te krijgen hoe adviseurs de kwaliteit waarderen en om op deze manier concretere handvatten te bieden om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.

  • De scope van het onderzoek is uitgebreid met de categorieën hypotheken en zorg.
  • De categorieën Particulier Banksparen, Lijfrente en Overlijdensrisico zijn samengevoegd tot de categorie Particulier Leven.
  • Actuele onderwerpen worden nadrukkelijk meegenomen in het onderzoek. Hiervoor reiken wij nu de themaprijzen ‘Beste Partner’ uit. Dit jaar zijn dat de thema’s: Verzekerbaarheid, Efficiency, Afhandelen claims.

Aanmelden voor het de Nieuwjaarsbijeenkomst kan nog via https://www.adfiz.nl/nieuws/adfiz-evenementen/adfiz-nieuwjaarsbijeenkomst-2019/

Bij de foto de winnaars van vorig jaar