Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op 13 januari a.s. toch weer online

Iets niet zien, betekent niet dat het niet bestaat.

Iets niet weten, betekent niet dat het onbelangrijk is.

Een vraag niet stellen, betekent niet dat je het antwoord niet zou moeten weten.

Soms tast je in het duister…
Omdat je niet weet wat je niet weet…

Advies verbetert het financieel gedrag van mensen. Daarbij gaat het niet om de keuze tussen twee producten, maar om bewustwording en inzicht in eigen wensen, mogelijkheden en risico’s. Advies helpt antwoorden te vinden op de vragen waar het echt om gaat.
 
Met dit fraaie stukje proza kondigt Adfiz aan dat ook in 2022 de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst online plaatsvindt. ” Door de huidige coronamaatregelen is het ook dit jaar niet mogelijk om deze te laten doorgaan op de manier zoals wij dat graag willen. Omdat we dit moment toch niet zomaar voorbij willen gaan, organiseren we daarom op 13 januari weer een online Adfiz Nieuwjaarsboodschap. Onze voorzitter Roger van der Linden zal dit evenement openen met een speech, waarna we u tijdens een inspiratiesessie meenemen in de duistere, schimmige wereld van de cybercriminaliteit. Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor de Adfiz Nieuwjaarsboodschap via www.adfiz.nl/uitgenodigd-njb.”

Programma donderdag 13 januari 2022  
16.00 – 16.10 uur – Nieuwjaarsboodschap
16.15 – 17.15 uur – Inspiratiesessie Cybersecurity

Adfiz bijeenkomst in juni
De toegevoegde waarde, het mooie van een evenement als de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst is natuurlijk het samenzijn met branchegenoten. Omdat we dit nu al voor het tweede jaar op rij moeten missen, organiseren wij op 8 juni 2022 een Adfiz bijeenkomst waarbij volop ruimte zal zijn om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Zet deze datum alvast in uw agenda, we houden u uiteraard op de hoogte.