Ad Boekraad is na beëindiging tijdelijk dienstverband bij Navigators weer beschikbaar voor nieuwe uitdaging

Het tijdelijk dienstverband van  Ad Boekraad als  Country Manager voor Nederland bij Navigators, wat op 4 maart van dit jaar in ging, is inmiddels beëindigd. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt via zijn LinkedIn-pagina.  “Ik wilde u laten weten dat mijn tijdelijke opdracht bij Navigators ten einde is gekomen en ik beschikbaar ben voor een nieuwe uitdaging. Ik kijk uit naar een spannende volgende stap in mijn carrière in deze altijd in beweging zijnde industrie. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mijn zakelijke partners te bedanken voor hun voortdurende steun in de afgelopen 9 maanden. Ik wil ook de collega’s van Navigators bedanken voor hun hartelijke ontvangst en steun en wens hen veel succes voor de toekomst.”


Navigators stelde  Ad Boekraad per 4 maart jl. aan als Country Manager voor Nederland. In die functie was hij  verantwoordelijk voor de activiteiten van de verzekeraar in ons land en voor de versteviging van de contacten met makelaars en klanten. Boekraad kan bogen op een ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Medio vorig jaar vertrok hij bij RSA Nederland na bijna 25 jaar bij deze verzekeraar en voorlopers te hebben gewerkt, waarvan 13 jaar als Managing Director.


Navigators kwam dit jaar vaker in het nieuws. Zo publiceerden wij in Risk & Business begin juni het bericht dat The Hartford, een gerenommeerde, toonaangevende speler op de Amerikaanse verzekeringsmarkt die zich concentreert op schadeverzekeringen (zowel zakelijke als particuliere verzekeringen), collectiviteiten en beleggingsfondsen, de overname van Navigators heeft afgerond en dat het de bedoeling is dat de  naam van de internationale verzekeringsactiviteiten op termijn zal veranderen van Navigators naar The Hartford.

Vorige maand meldde het Britse vakblad The Insurer Insider ‘op basis van betrouwbare bronnen uit de Londense City’ dat Navigators haar activiteiten op het Europese vasteland te koop zou hebben aangeboden, inclusief de Belgische onderdelen ASCO en BDM en de vestigingen van de Lloyd’s coverholder in Rotterdam, Milaan en Parijs. Navigators heeft richting The Insurer Insider geen commentaar op dit bericht willen geven.