Ad Boekraad gaat bij DUPI Underwriting Agencies aan de slag als Undewriting Director property & Casualty


Per 1 augustus 2020 Ad Boekraad (55) treedt toe tot DUPI Underwriting Agencies als Underwriting Director Property and Casualty. In die functie is hij  verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van deze Business Units, de coaching van de underwriting teams en de financiële en technische resultaten van deze portefeuilles.

Ad was bijna 15 jaar als Managing Director   de drijvende kracht achter RSA Nederland. Ad’s verzekeringscarrière begon in 1988 als stagiair bij Aon Nederland (Hudig-Langeveldt) en omvatte sindsdien verschillende verzekeringstechnische  en managementfuncties bij Royal Global, waaronder integratie tijdens de periode van de fusie van Royal Insurance en Sun Alliance.

Met de komst van Ad keert Richard Oets terug naar zijn rol als Corporate Consultant bij het managementteam van DUPI Group. In de afgelopen anderhalf jaar heeft Richard met succes DUPI Property Insurance gelanceerd, een hecht team van uitstekende Underwriters, Claims Handlers en ondersteunende -collega’s opgebouwd, een premie van  10 miljoen euro gerealiseerd en de basis gelegd voor verdere winstgevende groei. Ad rapporteert aan Anton Cornel. Ad, Paul en Richard gaan de komende maanden nauw samenwerken bij de overdracht van verantwoordelijkheden.

Richard oets