ABS/UVA: Informatieavonden over masteropleiding Verzekeringskunde/ERM (MSc) op 11 december a.s.

De Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam organiseert morgenavond (woensdag 11 december) a.s. een informatieavond over de masteropleiding Verzekeringskunde/Enterprise Risk Management (ERM) .Deze master of science (MSc) is een opleiding door en voor de bedrijfstak en de enige academische masteropleiding in Verzekeringskunde afgestemd op de verzekeringsbranche voor professionals die hun kennisgebied willen verbreden.

Het programma van Verzekeringskunde bestaat uit het tweejarige part-time masterprogramma en modules, losse vakken uit het masterprogramma. De colleges worden op dinsdagen in de middag en avond aangeboden. Verzekeringskunde is de enige academische opleiding in Nederland, na het succesvol afronden van het masterprogramma ontvangen de deelnemers de Mastergraad (MSc) van de Universiteit van Amsterdam. Het is ook mogelijk een module of een los vak van het programma volgen.

De informatieavond Verzekeringskunde vindt op woensdag 11 december a.s. plaats vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en wordt omstreeks 20.45 uur afgesloten met een netwerkborrel . Plaats van handeling is de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam, Plantage Muidergracht 12, Amsterdam. Voor meer informatie: www.verzekeringskunde.nl