ABS/UVA: Informatieavonden over Executive MSc in Insurance & Risk op 8 december a.s.

De Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam organiseert morgenavond (woensdag 8 december a.s.) een (online) informatieavond over de Executive MSc in Insurance & Risk, de enige opleiding waarin je op academisch niveau je kennis over verzekeringen verbreedt en verdiept.  

“ Deze parttime master biedt je een multidisciplinair programma waarin zowel een breed scala aan theoretische onderdelen als praktijkcolleges een belangrijke rol spelen. Ben je geïnteresseerd in risicomanagement? Kies dan voor de afstudeervariant Enterprise Risk Management. Ook kun je een losse module of short track uit het masterprogramma volgen”.

Het nieuwe  studiejaar van de volledige opleiding begint in september 2022. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vakken los en modulair te volgen, zonder de verplichting de gehele master te volgen. De modules bestaan uit vakken uit de tweejarige parttime master.  Je kunt zelf modules combineren, of kiezen voor een vaste combinatie. Het eerstvolgende blok start op dinsdag 8 februari 2022.

Zie voor de losse vakken: https://abs.uva.nl/content/executive-masters/master-in-insurance-and-risk/programma/modules-en-short-tracks/modules-en-short-tracks.html

  1. Amsterdam Business School 
  2.  Executive MSc in Insurance & Risk