a.s.r. kiest voor virtuele Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

ASR Nederland N.V. (a.s.r.) heeft besloten de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), die gepland staat voor woensdag 28 oktober 2020, uitsluitend via elektronische middelen aan te bieden.

Vanwege de ontwikkelingen omtrent COVID-19 (coronavirus) kiest a.s.r. voor een virtuele aandeelhoudersvergadering. De tijdelijke wetgeving door COVID-19 die dit mogelijk maakt is recent verlengd. Dit betekent dat aandeelhouders de vergadering niet fysiek kunnen bijwonen. Aandeelhouders kunnen de bijeenkomst uitsluitend volgen via een live webcast op de website van a.s.r. Hiermee wil a.s.r. de veiligheid en gezondheid van alle aandeelhouders, evenals de deelnemers aan de BAVA, zo goed mogelijk beschermen.

Aandeelhouders kunnen vooraf via elektronische volmacht hun stem uitbrengen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden aan aandeelhouders om vooraf over het agendapunt vragen te stellen. Voor nadere informatie hierover verwijzen we naar de website. Alle documenten zijn beschikbaar op de pagina Algemene Vergadering van Aandeelhouders