Uitbreiding met Pals Letselschade is onderdeel van doorstart SRK Rechtsbijstand

SRK Groep versterkt zijn marktpositie als rechtshulpverlener voor de middeninkomens door de bundeling van krachten met letselschadekantoor Pals Letselschade per 2 december 2019. Dit hebben betrokken partijen maandag bekend gemaakt. “De opname van Pals Letselschade in SRK Groep past in onze op groei gerichte strategie”, aldus Peter Leermakers, directeur van SRK Groep. “Na de recente introductie van BrandMR, zetten we nu de volgende stap. Met Pals zorgen we voor een verbreding van ons aanbod op het gebied van letselschade.”

Ook Arjan Schippers, directeur van Pals Letselschade, voorziet groei van het marktaandeel: “We zien een enorme toegevoegde waarde in het bundelen van bijna 75 jaar ervaring in letselschade en 55 jaar in rechtsbijstand. Dit kan alleen maar gunstig uitpakken voor onze klanten.”

Nieuwe aandeelhoudersstructuur SRK Groep

Onderdeel van de doorstart van SRK Groep is de herstructurering van het aandeelhouderschap. Door nieuwe investeringen is het aandeelhouderschap met ingang van 2 december 2019 verdeeld over de directie van SRK, Stichting Administratiekantoor (STAK) SRK en De Goudse N.V, vanuit rechtsbijstandverzekeringen klant van het eerste uur. Management en medewerkers worden in de gelegenheid gesteld ook in SRK Groep te investeren via de STAK SRK. Alle aandeelhouders hebben elk een minderheidsbelang. 

Met de nieuwe aandeelhoudersstructuur krijgt ook de directie een nieuwe samenstelling. Sinds begin deze week bestaat de directie van SRK Groep uit Peter Leermakers, Arjan Schippers, Peter Hoitinga en Wouter van Wijk.

Bij de foto: De nieuwe directie van SRK Groep: Staand Peter Hoitinga (links) en  Wouter van Wijk; zittend  Arjan Schippers (links) en Peter Leermakers