30 november a.s.: Seminar SUREbusiness: ‘Maatwerk leveren in een verschralende markt’

 

De in zakelijke schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider SUREbusiness organiseert op donderdag 30 november a.s. een seminar met als titel ’Maatwerk leveren in een verschralende markt’. De bijeenkomst voor professionals in de verzekeringsbranche wordt gehouden in De Fabrique in Utrecht. De aanvang is 13.30 uur en wordt omstreeks 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.  

Aanleiding voor het mini-seminar over de toekomst van de zakelijke adviesmarkt vormt het feit dat SUREbusiness een jaar na de start het 250e advieskantoor heeft verwelkomd. “Het toont aan dat we in een sterk groeiende behoefte voorzien”,  zegt Levent Türkmen, algemeen directeur SUREbusiness. “De positie van deze adviseur wordt alleen maar steviger door de marktontwikkelingen. Aanbieders concentreren zich en richten zich op consolidatie en kostenbeheersing waardoor het aanbod verschraalt. Klimaatontwikkelingen leveren wereldwijd nieuwe risico’s op voor ondernemers en door wet en regelgeving ontstaan nieuwe aandachtsgebieden zoals schade door data-lekken en complexe aansprakelijkheidsvragen rond 3D-printing. Zakelijk schade-advies leeft als nooit tevoren.”
Het seminar telt vier sprekers: Jan van de Veen (Eigenaar JV. Impuls), mr. Jurjen Oosterbaan Martinius (algemeen directeur Bureau DFO), Janpieter de Koning (Commissaris bij PAL-V, de eerste vliegende auto ter wereld) en Pieter Huisman (Swiss Re Corporate Solutions).