29 oktober 2019: Webinar Verbond over ‘Directe Verzekering’

Op dinsdag 29 oktober a.s. organiseert het Verbond van Verzekeraars een webinar waarin de deelnemers in een uur worden bijgepraat over de stand van zaken van en ontwikkelingen op het terrein van de directe verzekering. Waaraan is het afgelopen jaar gewerkt? Wat willen we bereiken? Hoe ziet de materiele schadeafwikkeling eruit? En hoe zit het met het clearinghouse voor licht-letselzaken? Omdat het een live, interactief webinar is kunnen de deelnemers zelf ook vragen stellen aan de deskundigen in de studio.

Sinds 2016 staat het onderwerp directe autoverzekering hoog op de agenda van de besturen en platforms van het Verbond van Verzekeraars. Via bijeenkomsten praat het Verbond  leden en stakeholders van het Verbond bij over de stand van zaken op dit dossier en informeerden Zweedse instanties de bezoekers over hun ervaringen met de directe verzekering.

Tijdens het webinar komen onder leiding van Marly de Blaeij (beleidsadviseur Mobiliteit en Letsel) Najet Yacoubi (Nationale-Nederlanden, lid Platform Mobiliteit) en Tjeerd Wierda (manager https://www.seps.nl/) aan het woord. Zij gaan in op vragen als: waaraan hebben we het afgelopen jaar gewerkt en wat willen we bereiken? Daarnaast laten zij je zien hoe het proces voor materiele schadeafwikkeling er uit komt te zien en krijg je de laatste informatie over het clearinghuis voor licht- letselzaken.

Voor de live-deelnemers aan dit webinar is het uiteraard mogelijk om via de chatfunctie actief aan het webinar deel te nemen en/of vragen te stellen.Dit webinar staat open voor leden van het Verbond van Verzekeraars. Deelname is vooral interessant voor schadebehandelaren verkeer (materieel en letsel) managers, productspecialisten en productmanagers motor, acceptanten verkeer en verder iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is. Aan deelname aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met mailto:M.de.Blaeij@verzekeraars.nl (beleidsadviseur Mobiliteit en Letsel). Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.