20 maart a.s.: VNAB brengt met 1e Beursdag beursvloer voor een middag terug naar Rotterdam

Geïnspireerd door Lloyd’s Benelux Meet the Market, brengt de VNAB in maart 2018 de beursvloer voor een middag terug naar Rotterdam. Op dinsdagmiddag 20 maart a.s.  organiseert de BNB in het eigen kennis- en ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam de eerste VNAB beursdag. “Een middag waarop branchegenoten elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.”, schrijft de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt op de eigen website.

In 2004 werden de assurantiebeurzen gesloten. Zo kwam na ruim 400 jaar een einde aan de fysieke assurantiebeurzen in Nederland. Twaalf jaar later opende de VNAB opnieuw een ontmoetingsplaats, het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Op 20 maart a.s. laat de brancheorganisatie de beursvloer voor een middag terugkeren in het Rotterdamse.

Stands en parallelsessies

Net als dat het geval is bij de druk bezochte  Lloyd’s Benelux Meet the Market worden zowel  VNAB- als niet-VNAB verzekeraars de mogelijkheid geboden om een stand te huren tijdens de beursdag. VNAB-verzekeraars betalen €250 (regulier tarief: €500). Diverse verzekeraars hebben zich inmiddels aangemeld. Ook biedt de VNAB geassocieerd partners de gelegenheid tijdens diverse parallelsessies hun kennis en expertise te delen, die voor de bezoekers kosteloos bij te wonen zijn. Geïnteresseerden in een stand en/of een parallelsessie  kunnen zich aanmelden  bij marketing@vnab.nl.

De VNAB beursdag is toegankelijk voor medewerkers van VNAB-leden en -partners. Maar ook niet aangesloten marktpartijen zijn van harte welkom om nader kennis te maken met de Nederlandse coassurantiemarkt. De officiële uitnodiging verschijnt in februari.