15e NaZomerborrel ABC ook dit jaar opnieuw in Grand Café de Bosbaan in Amsterdam

Op maandag 2 september a.s. organiseert de Amsterdamsche Beurs Club voor de 15e maal  de NaZomerborrel. Het evenement is ontstaan uit het initiatief in 2005, met als doel het stimuleren van informele contacten binnen de verzekeringsbranche.

Medewerkers die afkomstig zijn van bedrijven werkzaam in ‘verzekeringsland’ zijn van harte welkom, meldt de ABC in de uitnodiging, volgens wie de NaZomerborrel gedurende de afgelopen 14 jaar per jaar gemiddeld door circa 400 verzekeraars, makelaars, juristen, experts en taxateurs werd bezocht.

Vorig jaar zijn is de ABC afgestapt van de ‘oude’ locatie en is het evevement verhuisd naar een nieuwe plek: Grand Café de Bosbaan, Bosbaan 4 (1182 AG) Amstelveen. “Hier hebben wij veel enthousiaste reacties over gekregen en ook de opkomst was groter dan de jaren daarvoor. Het spreekt dan ook voor zich dat het bestuur dit jaar de NaZomerborrel wederom op deze locatie organiseert.”

Het evenement duurt van 17:00 tot 20:00 uur. Parkeren is gratis op het parkeerterrein tegenover het Grand Café. Ook het evenement is gratis, maar de organisatie vraagt geïnteresseerden zich wel aan te melden op de website van de Amsterdamsche Beurs Club: www.abcbeursclub.nl