14 maart a.s.: Nieuwe, financiële communities: bedreiging of kans voor de financieel adviseur?

 

Kandoor.nl en Adviesbureau Fred de Jong organiseren op dinsdag 14 maart 2017 (van 15 – 18 uur in Amsterdam) een seminar voor financieel adviseurs over nieuwe, slimme financiële communities. Tijdens het seminar wordt ingegaan op de vraag in hoeverre deze nieuwe communities het werk van de financieel adviseur de komende jaren gaat beïnvloeden.

Van consumenten wordt steeds meer zelfredzaamheid verwacht op financieel gebied. Maar financiële zaken regelen is niet voor iedereen makkelijk. Daar ligt een belangrijke rol voor de financieel adviseur. Er bestaan steeds slimmer wordende platformen, die zowel digitaal als persoonlijk zijn, waar financiële kennis wordt gedeeld. Wat is de rol van de financieel adviseur in een dynamische digitale wereld? En zijn slimme communities, die snel ontwikkelen op het gebied van technische intelligentie een geweldige kans of een bedreiging voor de financieel adviseur?

Tijdens dit (gratis) seminar met een exclusief aantal plaatsen maken de deelnemers kennis met de nieuwste succesvolle innovatieve community, nieuwe digitale adviesconcepten en sluiten we af met een slimme netwerkborrel. Sprekers zijn onder meer Alwin Oerlemans van APG, Tom Rowanowski van Kandoor en dr. Fred de Jong. Informatie over het programma en aanmelden vind je op http://www.ikkandooralsfinancieeladviseur.nl